Wijziging tarieven 2024

 

Voor het komende jaar verhogen we de tarieven voor onze dienstverlening. Deze waren voor het laatst vastgesteld in 2018. Wilt u weten wat dit voor u betekend, kijk dan onder het menu tarieven.

 

Via deze weg wensen we al onze klanten gezegende feestdagen en een goed 2024 toe. Wij danken u voor het vertrouwen wat u ons het afgelopen jaar hebt geschonken.

 

Huis Dier & Mens is verhuist!

Het zit erop! Na veel schuiven en verplaatsen staan de meubels op hun plek en heeft het normale leven zijn draai weer een beetje gevonden. De eerste gasthond heeft zijn logeerpartijtje positief afgesloten en komt al gauw weer terug. Een positieve start dus. Maar niet alleen een start, ook een voortzetting. Want we gaan door met de activiteiten die we hebben ingezet in Lelystad. Dus ook uw honden zijn van harte welkom om het landleven met ons te delen. Wat hebben we te bieden in de polder? Een woning aan een rustige landweg. Velden met bijbehorende uitzicht en zelfs een vuurtoren! Ruimte en rust. U op vakantie? dan uw hond ook! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huis Dier & Mens gaat verhuizen!

Al jaren hebben wij het plan om Lelystad te verruilen voor het buitenleven. Diverse redenen hebben er voor gezorgd dat dit plan niet ten uitvoer kon worden gebracht, maar nu staan alle lichten op groen. Ons huis staat te koop en wij hebben een woning op het oog in de polder, in de nabijheid van Blokzijl en Marknesse. Uiteraard is dit voor ons een hele stap en een nieuwe uitdaging. Maar dit betekend ook iets voor onze klanten. Wij nemen geen opdrachten meer aan die vallen na 1 juli 2018. Klanten die reeds zijn ingepland worden persoonlijk geinformeerd en gaan we gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing.

Wij danken alle klanten voor het vertrouwen wat ze ons de afgelopen jaren hebben geschonken. En voor het plezier wat wij mochten beleven aan hun dieren! Wij hebben er van genoten.

Op dit moment kunnen wij nog niet aangeven of en hoe we de opvang en verzorging van dieren gaan voortzetten. Voor coaching en training kunt u nog steeds contact opnemen met ons.


Wijzigingen tarieven 2018

Voor 2018 zijn onze tarieven gewijzigd voor de diensten Honden Oppas en Dierzorg aan huis. Voor de juiste bedragen, neem een kijkje op de pagina's.

Opvang gesloten in 2017

Van 22 t/m 30 april 2017 zijn wij gesloten. Tijdens het evenement Animal event zal Els een of meerdere dagen aanwezig zijn op de stand van Martin Gaus bij de gedragstherapeuten. U bent van harte welkom als u het evenement bezoekt!

Van 21 augustus t/m 3 september 2017 zijn wij gesloten voor onze vakantie.

Diploma Vakbekwaamheid besluit houders van dieren – honden en katten behaald.

Met trots kunnen we melden dat we met het behalen van het diploma nu reeds voldoen aan de eis van het ministerie. Voor 2020 moeten alle bestaande bedrijven die dieren opvangen zijn voorzien van dit diploma. Dit om de kwaliteit van de opvang en het dierenwelzijn naar een hoger plan te tillen.

Ons webnieuws

Van onze webbeheerder kregen we te horen dat de software was verouderd en er een nieuw systeem in het leven was geroepen om ons van dienst te zijn. Wij zijn per 2 februari gemigreerd naar nieuwe software. Dat had enige gevolgen voor de site, zoals het wegvallen van de inhoud van de nieuwspagina.


Maar gelukkig staan er ook nog nieuwtjes op onze Facebookpagina. Dus mis je wat,........


Nieuw! On demand training

Het aanbod hondentraining is groot en divers. Er is echter een overeenkomst. Je gaat een verbintenis aan voor een aantal lessen, die je vaak volgt in een groep.

Op zich is daar niets mis mee, totdat je moeilijkheden ontdekt in de omgang met je hond. Zijn gedrag is anders dan je verwacht en de interactie loopt stroef. Dat is ook het moment dat je beseft dat de groepslessen het algemene doel dienen en voor jou specifieke vraag of uitdaging geen antwoord hebben.

Dan bieden wij een helpende hand!

Hulp van een gediplomeerd Kynologisch trainer en Kynologisch gedragstherapeut i.o. die met u uw vragen doorneemt en met u en uw hond aan de slag gaan. Wanneer het u uitkomt en voor de duur die het nodig heeft. 

Wilt u hier meer over weten of heeft u een hulpvraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op.